далечната 1994, първи стъпки в кулинарията ...... шоколадови яйца....
тук е рубриката гол, след гол ама при мен е гаф след гаф....
1. кафена чаша за мен е това в което мама пие кафе 350 мл чаша..............
2.пудра захар-при липса, торбички няколко една в друга, слагат се захарта и познаите какво с чук за месо БОЙ ...........
3.200 грама шоколад, ама кой да го тегли .... от Родината на милка имахме шоколад и него БОЙ ама половин кило...............
4.Орехите да са смляни и тях като захарта...............
ае то не е за разказване ама накрая дядо ми така облажи, че нямам думи... само той можа да понесе сладоста, но се пребори, а майка ми от тогава ми е забранила да пипам да правя сладки неща,но да кажем че ми е простено бях на 10........., имам още куп историй.....................
Но да пребия рибата, по принцип съм голям фен на ресторантите и късмета ми се усмихна работих в един, но не на барбекюто кадето имам много опит а студена кухня.на всички който не са запознати ,студена кухня правят десертите ... крем карамел и тем подобни.Та след 14 години полу пауза в кулинарните гафове,първите дни уча,ама кво ме разсея една едрогърда сервитьорка,слагам 1,5 мляко,ванилия 15 яйца , буркам, карамелизирам захар, слагам в шоличките , после наливам течноста и пека.До тук 6, ама идва шефката, вика какво правите, викаме Крем карамел, гордо аз съм го правил, още горещ (така го обичала) и го опита ............ о боже опази ....... НЯМА ЗАХАР
хахаха няма такъв цирк, та не ми върви със сладките неща